Uitlaten

Soms komt het gewoon even niet uit om zelf uw hond uit te laten. Dit kunt u dan door mij laten doen. Dit kan dagelijks, maar ook eenmalig. De wandeling zal zo’n drie kwartier tot een uur duren. De honden lopen in een groep van maximaal 6 honden, de honden lopen los, en dienen te gehoorzamen aan de uitlater.

Individuele wandelingen

Sommige honden kunnen niet in een groep lopen. Dit kan komen door de leeftijd, door gedrag of door loopsheid. Hier bied ik individuele wandelingen voor aan. De wandeling zal worden aangepast naar de behoefte van de hond en uiteraard de eigenaar.

Vakantie zorg

Gaat u op vakantie en heeft u iemand nodig voor het eten geven van de kat, hond, konijn, goudvis of slang? In overleg kan de kooi of kattenbak ook verschoond worden. Als het dier behoefte heeft aan wat aandacht, is het mogelijk dat ik een bepaalde tijd met het beestje doorbreng, zodat deze zich niet alleen voelt. Alle huisdieren komen hiervoor in aanmerking. Andere wensen zijn natuurlijk altijd bespreekbaar.

Dieren verzorging

Dit kunnen allerlei dieren zijn (schapen, paarden, geiten, ect.). In overleg zal worden vastgesteld wat de nodige werkzaamheden zullen zijn en welke prijs daar mee gemoeid zal zijn.

Dierenarts service

De dierenarts service omvat het brengen en/of halen van het dieren naar een dierenarts. Dit geld alleen voor geplande afspraken. Alles gaat uiteraard in overleg.

Trimmen

U kunt uw kat, aan huis of in Linschoten, laten trimmen door een gediplomeerde katten trimster. Dit gaat in samenwerking met Kattentrimsalon Maneschijn. Kijk voor meer informatie over Kattentrimsalon Maneschijn op www.kattentrimsalonmaneschijn.nl