Mijn naam is Marielle van Lammeren. 26 jaar, en ik woon met mijn man Erik in Nieuwkoop. In juli 2014 ben ik gestart met Mariëlle’s Animal Service. Ik wilde een bedrijf opzetten dat een hondenuitlaatservice combineert met het verzorgen van huisdieren aan huis. Door de diensten die ik aanbied, krijgt het baasje rust, en het dier de optimale aandacht.

Door mijn eigen honden en konijnen, maar ook door anderen, ben ik mij bewust geworden van het belang van genoeg beweging en aandacht voor dieren. Dus niet alleen het wandelen met een hond, maar ook een konijn dat eens lekker kan rennen, of een kat die eens geborsteld wordt.

Door de hectiek in het dagelijks leven is het soms lastig om het dier te combineren met uw dagindeling. Hier wil ik in het belang van het dier een uitkomst in bieden. Soms kan het wandelen met een hond als u naar uw werk bent, problemen van de hond oplossen.

Dus zit u dagelijks om het hand met uw hond, of gaat u op vakantie en niemand kan uw kat verzorgen?

Misschien wat slecht ter been door een operatie, of binnenkort een bruiloft? Ik wil met alle liefde uw dier verzorgen als u er niet bent, of het door omstandigheden niet kan.