Het begint met een persoonlijk gesprek. Hierbij zal ik uw wensen met u doorspreken. Ook wil ik altijd graag horen wie u bent, wat u bezig houd, en wie uw huisdier is. Hierna zal ik vertellen wie ik ben, en hoe ik werk.

Als u gebruik wilt maken van de hondenuitlaat service, zal er een proefrondje met u en de hond gemaakt worden. Als de hond voldoet aan de gestelde eisen (los kunnen lopen, komen op commando) kan de hond op de afgesproken datum mee met de hondenuitlaat service.

Sinds september 2017 werkt Mariëlle’s Animal Service met Doggydoggy. In dit online systeem kunt u als klant alle diensten zelf inplannen. Zo houd u altijd de controle over de afspraken. Iedere nieuwe klant krijgt een account met al uw huisdieren.

Op de afgesproken dag(en) kom ik de hond ophalen thuis. De honden in de groepswandeling gaan mee in de bus naar een losloopgebied. De honden die individueel lopen lopen in een losloopgebied, of naar geschiktheid, in de buurt. Na de wandeling zal de hond voorzien worden van vers drinkwater en eventueel afgedroogd worden met een handdoek.

Nieuw bij Mariëlle’s Animal Service! Een eigen veld met omheining! Zo kunnen ook de honden los die dat in een losloopgebied niet kunnen! Er is een brede, schone sloot waar de waterratten zich lekker kunnen uitleven. Ook is er een blokhut waar de honden (en uitlaters) kunnen schuilen voor de regen. Er is kort gras om te rennen, en lang gras om te struinen. Kortom, een ideale plek om uw hond uit te laten!

Mariëlle’s Animal Service werkt in de gemeente Nieuwkoop, te weten; Nieuwkoop, Noorden, Woerdense Verlaat, Nieuwveen, Zevenhoven, Langeraar en Ter Aar. Woont u in een ander dorp, maar wil u toch gebruik maken van Mariëlle’s Animal Service? Neem dan contact met mij op.